Zippora Seven Personlige Uniform Er Så Lett Å Gå Som Hun Er

På septemberdagsmodellen zippora Seven ble 30, forlot hun et fotografering på 4pm. Hennes mann, filmskaper Og fotograf Terence Connors, ventet på Sin halv hektar Montauk eiendom med en overraskelse: han hadde plantet henne en frukthage.

De satte seg under 10 fersken, pære og kirsebærtrær Og FaceTimed hennes foreldre I New Zealand. Da hennes eldre bror Jasper fløy inn fra sitt hjem I San Francisco, og de samlet seg rundt bålet, risting milepælen med Et glass Champagne.

«Egentlig tror jeg det var en glitrende naturlig vin,» ler Zippora, hennes aksent flecked Med Et snev Av Amerikansk. «Jeg er ikke en stor festperson, så for meg var det den perfekte bursdagen.”

I dag er hun chilling på stranden hytta hun Og Terence har nylig renovert, Zooming fra en retro lounge-suite. Håret hennes er mussed, fremkaller en uanstrengt «våknet opp som dette» vibe, og hun har på seg en blek gul jumpsuit Fra New Zealand label Wixii.

«De er som pyjamas, men de er faktisk en lindrakt,» sier hun om hennes personlige uniform: hva som er behagelig, og litt bohemsk.

«Jeg har alltid prøvd å bekjempe det, for å være litt kulere, litt mer fasjonabelt. Men spesielt etter å ha skutt noe superpolert eller iført galne hæler, liker jeg å ta den av og sette på en kimono.”

Siden Hun ble oppdaget I New Zealand i en alder av 15 år og kastet inn i den forbigående verden av internasjonal modellering, Har Zippora — Eller Zippora som hun er kjent — omtalt i (blant mange andre) Vogue, Harper ‘ S Bazaar og Elle, og frontet kampanjer for en rekke designere, FRA luksusmerker DKNY og See by Chloe til high street merker H&M og J Crew.

Hennes naturlige, beach-babe utseende og down-to-earth Kiwi holdning har blitt fanget av anerkjente motefotografer Som Richard Bailey — Derek Henderson Og Cass Bird-og selvfølgelig, mann Terence, som hun samarbeider oftest.

Alle Som besøker Zippys Instagram-side, finner bilder av modellen drapert over sanden på en tom strand, står med surfebrettet i solen eller slår opp seilene på en båt, mye som hun gjorde som barn. De male et bilde av en drømmende eksistens-men uten åpenlyst seksuell forfengelighet som kan oppmuntre parodi Av Insta-komiker Celeste Barber.

Zippy er den første til å nevne at hennes socials ikke er en sann representasjon av livet hennes uansett, så bekymringsløs som det ser ut på et øyeblikk. De er mer et utstillingsvindu for hennes modellering, mens hennes mer personlige fotografering, en kunstform hun lenge har vært interessert i, er mindre sannsynlig å ende opp i det offentlige området. I fjor i lockdown paret bygget et mørkerom nede, Og Terence har vært opptatt undervisning Zippy hvordan å skrive ut.

Som for de surfe skudd, vel de er alle ekte. Zippy og Terence treffer bølgene daglig, sommer eller vinter, sier hun, men det har vært lite tid til å hvile og ta vare på noe annet. Selv da verden ble stengt i fjor på Grunn Av Covid, var de opptatt med å jobbe.

Faktisk hadde de aldri vært travlere. Mens hun hadde blitt vant til surfer-jente ledere for badetøy merker, i fjor spilte hun i kampanjer for et variert utvalg av designere på et tap for hvordan å skyte i lockdown.

Med Zippy Og Terence en one-stop-shop, paret snart funnet sitt hjem en virtuell depot for couriered klær. Eiendommen, med sin bakketopp beliggenhet, frodige hager, sti til stranden, kreativt studio og surfer-chic hytte, har alle spilt bakteppe til ulike motekampanjer.

«Hver dag var vi skyting en annen stil,» sier Zippy, som måtte gå opp med å gjøre sin egen sminke. «Det var gøy, jeg likte det, og jeg lærte så mye.”

Det er ikke mindre travelt i år, men det er litt mer normalt. To uker før vi snakket, var Zippy I Spania og skutt en kampanje for Det Amerikanske badetøymerket Solid & Striped. Siden hun ble vaksinert tidligere i år, har hun også reist TIL STORBRITANNIA, Hellas, Frankrike, Spania og Mexico, inkludert en «avslappende» fem-dagers karantene i London. Noen dager etter vår chat, hun og Terence vil fly til Karibien for en shoot.

Mens de fleste ektefeller har måttet forhandle utfordringene med å leve og jobbe sammen under Covid, Sier Zippy at Hun og Terence alltid har trives på Det. Det er lettere å jobbe med ham enn noen andre, sier hun.

«Vi kjenner hverandre så godt, og jeg vet nøyaktig hva han vil. Vi trenger ikke å være høflige mot hverandre. Vi gjør det bare. Vi kan få skutt
vi trenger i 10 minutter fordi vi tar ut småprat.”

Da de startet dating, hun minnes sjekke deres kompatibilitet mot sine stjernetegn. Zippy, En Virgo, Og Terence, En Kreft, ville visstnok ha et godt samarbeid, men mangel på romantikk avdeling.

Legg igjen en kommentar