Treningene vi Ønsker Å Prøve i 2022

Fjellklatring
«Helt siden 5th form camp har jeg lyst til å besøke fjellklatring som en måte å innlemme en intens, men morsom trening i treningsrutinen min. Fjellklatring krever så mye mental konsentrasjon som det gjør fysisk, trener hele kroppen, så det er en flott form for eskapisme også. Jeg er fascinert av de flerfargede steinene på innendørs klatrefasiliteter, og jeg er opptatt av å prøve ut noen klasser På Extreme Edge I Panmure, som er det største innendørs klatresenteret i landet. Jeg er også nysgjerrig på å prøve litt personlig trening med teamet På Boulder Co I Westgate (Boulderco.co.nz). » – Dan Ahwa, mote og kreativ direktør

Reformer Pilates
«Det har forårsaket litt av en buzz i velvære verden i det siste, men, akk, jeg har fortsatt ikke dykket ned i fitness phenom som er reformator Pilates. Med vitnesbyrd vowing øvelsen har helt forandret folks tankesett og utseende, hvorfor skulle jeg ikke ønsker å gi det et forsøk? Det er ingen mangel på troverdige utsalgssteder å sjekke ut heller, inkludert populære grener som Kcore og Core Collective. Vanligvis en 45-minutters trening i en gruppeinnstilling, bruker reformer Pilates en maskin, reformatoren, til å tone, stramme og skape hver muskel i kroppen ved hjelp av forskjellige motstandsinnstillinger og teknikker. Klasser er utformet for å reflektere evner, fra nybegynner og flytte til umiddelbar og avansert.»- Annabel Dickson, moteassistent

Treklatring
«Jeg har forgrenet seg med en ny aktivitet i det siste, snu hånden min (begge, faktisk) til rekreasjonstreklatring, en bemerkelsesverdig avslappende aktivitet som også triks deg til å gjøre litt trening. Arboristen i mitt liv letter denne hobbyen, og vi går til parken de fleste helger — plukker et tre, rigger linjene, stropper inn i selen og klatrer opp. Tradisjonell trening-jogs og treningssentre og lignende — har vært overveldende for Meg I Covid-tider, men å komme opp et tre har vist seg å være en stor distraksjon – og er nyttig for mitt velvære. Å fokusere tankene dine på en oppgave og mål har en meditativ tilfredshet, å være i naturen er uendelig beroligende og klatring er en fin trening for armene, kjernen og lårene. Jeg elsker også ting som krever karabinere.»- Emma Gleason, kommersiell redaktør

Boksekamp
«Jeg er opptatt av Å komme inn I Studio Box’ s newish indre-city gym På Princes St for en av sine 45-minutters boksing-møter-styrke treningsøkter. Jeg liker virkelig gruppetrening, etter å ha Gjort Drill outdoor bootcamps i nesten 10 år, men har følt meg litt skremt av ideen om sparring med en partner i et tradisjonelt boksegym. Studio Boxs økter har du jobbet individuelt (mens du fortsatt er i en gruppe), i komforten til et toppmoderne og svakt opplyst studio, med lyseffekter og en flott spilleliste, noe som gjør at det føles som en flukt fra virkeligheten i en time (som boksing i en nattklubb). Treningen i seg selv er 10 runder delt inn i boksing teknikk, og styrke og condition. I tillegg er det ingenting som å slå en pose for å virkelig hjelpe av med litt damp.»- Johanna Thornton, assisterende redaktør

Rulleskøyter
«Under den siste lockdown, noen av mine venninner begynte dabbling i verden av rulleskøyter. Etter å ha sett hvor mye moro de hadde å lære forskjellige trekk (og ser søte mens de gjør det), bestemte jeg meg for å hoppe på bandwagon. Jeg har valgt et par quad rulleskøyter over in-line rulleskøyter for litt ekstra stabilitet mens jeg finner føttene mine. Som å løpe, elsker jeg at skøyter er noe jeg kan gjøre hvor som helst og overalt, med en venn eller solo. Komme i form som et resultat av å lære denne nyvunne hobby er rent en bonus.»- Ashleigh Cometti, skjønnhetsredaktør

Beach Boot Camp
«Få meg tilbake til bootcamp. Over lockdown i fjor, bootcamp På Onetangi Beach var et liv saver. Å kunne trene, utenfor, med en gruppe mennesker fornøyd min craving for sosial interaksjon og tanken på å se soloppgangen over havet var nok insentiv til å få meg ut av sengen. Å gjøre spurter opp og ned på stranden, push-ups i våt sand og løpe gjennom vannet som et lag, holde tau over hodet ditt var alt gledelig sint og befri-og, takket være trener Sarah Gloyer Of Trail Tribe, blodig hardt arbeid. Stripping av på slutten av økten og stuper tilbake i disse bølgene var den ultimate belønning på slutten av hver økt. Vel, det og spotting delfiner.»- Amanda Linnell, redaktør

Aerial Yoga
«Jeg prøvde aerial yoga På Wanderlust for noen år siden og har ment å komme til en klasse — som De På Min Yoga Pilates I Albany — helt siden. I utgangspunktet innebærer det å utføre asanas i en elastisk hengekøye, slik at du kan legge Til En Liten Cirque Du Soleil-stil til din praksis og oppleve følelsen av vektløshet. Jeg likte å kunne øke bøyningen i ryggen og bena med ekstra støtte og å nyte fordelene med inversjoner uten frykt for høysparkende andre yogier … og følelsen av spenning var ren glede.»- Rebecca Barry Hill, forfatter

Paddleboarding
«I år er jeg fast bestemt på å være ute på vannet mer, på et brett. Padling over fortsatt, glassaktig vann tidlig om morgenen vil være perfekt, i hvert fall for den typen fitness jeg nylig har funnet meg selv tiltrukket av: meditativ, mild, beroligende. Jeg starter på mine lokale bukter-Takapuna, Smal Nakke, Cheltenham — før du tar det nordover på hav-brukte dagsturer.»- Julia Gessler, digital / produksjon journalist

Legg igjen en kommentar