Øyenvippeserumet Som Startet En Revolusjon, Kan Hjelpe Deg Med Å Få Dine Mest Løftede Vipper Ennå

Vi har klemt, permed og preened våre vippene alle i navnet til å sende dem skyhøye, men det er en skjønnhet stift som lover å legge naturlig løft og krølle til vippene uten å legge minutter til din skjønnhet rutine. Skriv Inn RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner.

RevitaLash Cosmetics gjorde et navn for seg selv da det revolusjonerte skjønnhetsrommet med sitt aller første øyenvippe serum tilbake i 2006, og merket forblir i forkant med lash, panne og hår innovasjon 15 år senere.

Dens begynnelse var ganske bokstavelig talt et arbeid av kjærlighet, da øyelege og grunnlegger Dr. Michael Brinkenhoff utviklet RevitaLash Cosmetics ‘ første øyenvippe balsam for å løfte sin kones ånder etter en brystkreftdiagnose. Til dags dato støtter merket non-profit brystkreftinitiativer ved å donere en del av fortjenesten til brystkreftforskning og utdanning hele året.

I tiden siden, RevitaLash Cosmetics har mottatt en rekke priser, og er fortsatt en bestselgende skjønnhet stift i mer enn 70 land over hele verden.
Nå har merket avslørt sin curliest global kampanje ennå – med kunngjøringen Av ‘The Curl Effect’, feirer RevitaLash Cosmetics ‘ patenterte teknologi som kan bidra til å legge til både naturlig krøll og løft til vippene.

En nylig studie av forbrukermarkedsundersøkelsesfirmaet NPD viste at mascara er det nest mest populære øye kosmetiske produktet blant forbrukere, med krøllfaktor som den tredje mest etterspurte fordelen forbrukerne leter etter. Som svar, RevitaLash Kosmetikk lyste et søkelys på Sin Curl Effekt teknologi.

«Som kategori innovatører i lash, panne og hår plass, er vi kontinuerlig viet til å gi cutting-edge fremskritt med vår produktportefølje, starter med vår prisbelønte, berømte RevitaLash Advanced», » sier Lori Jacobus, President & CMO Av RevitaLash Cosmetics.

«For første gang er vi stolte av å presentere Vår proprietære Curl Effect global kampanje som skiller RevitaLash Cosmetics fra hverandre, og styrker vår holdning som lederne i lash-kategorien.”

Mange har forsøkt å etterligne magien i hvert sølvfarget rør, Men RevitaLash Advanced forblir unikt som et oftalmologisk utviklet lash serum, noe som betyr at du kan sove lett å vite at produktet du bruker er klinisk testet og holdt til den høyeste sikkerhetsstandarden.

‘No-makeup-makeup’ – utseendet har filtrert ned fra en knapt base til mer naturlig fluffed-up brows. Men når det gjelder vippene, sies Den patenterte formuleringen bak RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner å fange opp nydelige, naturlige krøllede vipper for det vidvåne utseendet.

Det fungerer ved å belegge hver lash I RevitaLash ‘ s proprietære Curl Effect-teknologi, og skaper en naturlig krøllet lash som er vanntett, fuktighetsbestandig, lite vedlikehold og langvarig.

Ikke bare dette, men det innovative lash serum bryr seg mens det krøller takket Være BioPeptin-Komplekset som finnes i, noe som forbedrer tilstanden og helsen til naturlige vipper.

Resultatene? Vel, de snakker for seg selv. Bare ta dette før og etter, for eksempel med en 31 graders økning i naturlig krøll etter 13 ukers fortsatt bruk.

Legg igjen en kommentar