Og produktene blir dyrere, og temperatur koeffisienter… legitimt?

Spesielt på tvers Av Det Nye Året. OG SÅ VISER FNS matindeks at prisene har økt med nesten en tredjedel i løpet av året.

Selv om selgere ikke forventer Et Nyttårs rush, er det få kjøpere i kjøttavdelingene på grunn av de allerede høye prisene. Det er ikke noe poeng i å lagre på kjøtt på forhånd.

Økonom Oleg Pendzin sier at i år har gjennomsnittsprisen på mat økt. Derfor er den siste måneden ikke noe unntak. På tvers Av Det Nye Året blir nesten alt dyrere. Lederne er kjøtt og bacon.

«Prisen på kjøtt er allerede stigende . Lard – med 25% … Jeg tror at før ferien vil vi også se en ytterligere økning i svineprisene. Og også… smør og meieriprodukter vil bli lagt til prisen. Det vil oppdatere prislapper og sukker, » sa eksperten.

Ifølge økonomen forventes den minste svingningen i prisene for fisk og kaviar. Deres kostnader avhenger hovedsakelig av dollarkursen. Derfor, hvis det forblir stabilt, vil sjømat på Nyttårs bord være uten oppblåste priser.

Det eneste håp om å stoppe veksten av prislapper, i hvert fall for mat av en sosial gruppe, er å returnere statskontroll over prisene. Den aktuelle regningen er allerede registrert I Verkhovna Rada. Initiativets forfattere er overbevist om at premien i butikken ikke skal overstige 25% av prisen som produsenten selger. Regningen sier at det er planlagt å regulere prisene utelukkende for ukrainsk-laget produkter. Importerte varer vil ikke bli påvirket av innovasjon. Listen over «sosiale produkter» vil inkludere alle produkter hvis pris har økt betydelig nylig. Spesielt egg, brød, solsikkeolje.

Men dette har allerede skjedd, sier du. Faktisk var det statlig regulering av matvareprisene i Ukraina før. Det ble imidlertid kansellert i 2017. De sier at markedet vil regulere seg selv og forhindre uberettiget prisøkninger. Som du kan se, regulerer det ikke. Eller noen, sannsynligvis, er svært lønnsomt for prisene å stige!

I mellomtiden, Første Visestatsminister-Minister Of Economy Yulia Sviridenko sa at arbeidet er i gang for å utvide listen over områder Der Ukrainere vil være i stand til å bruke et insentiv betaling for vaksinasjon.

Som rapportert, kan listen inneholde bokutgivelse.

Ifølge Sviridenko, først de områdene som har lidd de største tapene fra karantene restriksjoner vil bli inkludert i listen over sfærer, og deretter listen vil utvide.

Visestatsministeren minnet om at ifølge regjeringens program vil betalingen av 1000 hryvnias gjøre det mulig ikke bare å oppmuntre Ukrainere til vaksinasjon MOT COVID-19, men også å støtte sport, transport og kultur.

«Antall personer som allerede har blitt vaksinert med to doser.. det øker, så nå er det umulig å forutsi det endelige beløpet. Men staten har en ressurs…», – sikret Sviridenko.

Og vi vil legge til at det kanskje vil være nok tidsskrifter for et abonnement?

Endelig. Høyesterett anerkjente det legitimt, derfor legaliserte periodiseringen av såkalte temperaturkoeffisienter av regionale gasselskaper. Den aktuelle oppløsningen er publisert i Unified Register Of Court Decisions.

Dommerne opprettholdt avgjørelsen fra forrige instans. Følgelig er tilleggsavgiften for å bringe volumet til standardbetingelser (temperaturkoeffisienter), som ble påløpt av regionale gasselskaper til November 2020, anerkjent som legitim.

Dette betyr at de betalte koeffisientene ikke lenger vil bli kompensert, og de som håper på kansellering av vedtaket gjennom retten, vil bli utsatt for gjeld. Teksten i dokumentet sier at beslutningen ikke er gjenstand for klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.