Hvordan Viva-Teamet Finner Sin Fitnessflyt: Vårt Favorittutstyr, Treningsøkter Og Mer

Viva-teamet er en livlig gjeng og elsker å komme seg utendørs og fysisk når vi kan. Vi samlet våre favorittsteder for å bøye beina, hva vi har på oss mens vi gjør det, og de beste måltidene og snacks å komme hjem også. Vi håper dette inspirerer deg til å gjøre det samme!

Dan Ahwa, kreativ direktør

Favoritt sted å nyte velvære/fitness?
Jeg er en fan av en god park, en gresskledd skråning å ligge på og lese en bok, ta litt tid ut. Jeg liker privatliv og ro i området ved reflection pond På Auckland Domain, og en kjøre/gå rundt nabolaget mitt er alltid bra for sjelen, Langs Cox Bay reserve og ved vannet.

Hvordan ser din trenings-eller velværerutine ut?
Jeg prøver å gå til pumpe klasse På Les Mills 2-3 ganger i uken som er alt jeg har tid til de fleste dager. Det er raskt, fungerer hele kroppen min. Jeg har ingen interesse i å bruke maskinene på full skjerm og klassene er enkle å hoppe inn og ut av. Jeg liker også gå turer, så jeg prøver og gå på en natur tur annenhver helg. Jeg elsker å svømme i havet, så når jeg kan, og tidevannet er bra, så er jeg der.

En flott pre / post-workout oppskrift å dele?
En smoothie er en god pre-workout. Prøv dette i en blender:

1 banan
1 ss kanel
2 1/2 kopper havremelk
1 kopp is
1 ss honning

Legg igjen en kommentar