Gå Til Space Island, Les Noen Brennende Spørsmål Og Mer Morsomme Ting For Helgen

Lokal designer Pera May har slått seg sammen Med Wellington City Mission for et samarbeid som har som mål å «fremme solidaritet på sakte måte». Ta en tote og gjør for designerens nye stykker sammen med et fantastisk utvalg av brukte ensembler. Fra 5. Mars På Wellington City Mission, 180 Taranaki St, til 12. Mars eller til utsolgt.

Lytt Til Space Island Av Broods
Nelsons bror / søsterduo raket inn i sorgen til de hjertebrutte på deres tungt fremtidige r & B-inspirerte fjerde album som vil bringe en tåre i øyet i sine roligere øyeblikk og få deg til å danse sammen til en skilsmisse banger når det virkelig tar av.

Les Kledd: Fasjonable Kjole I Aotearoa New Zealand 1840 til 1910, Av Claire Regnault (Te Papa Press, $70)
I denne frodige tema tome nominert til Årets Ockham NZ Books Awards, Claire Regnault, senior kurator, New Zealand Kultur Og Historie På Te Papa, diagrammer Europeisk kjole fra 1840 til tidlig på 1900-tallet i en melding av «sosial historie, materiell kultur og lokalhistorie». Informert av en rekke museumssamlinger (spesielt Te Papa), er det en overdådig utforskning av forbruk og sideantry av 19.århundre mote I Aotearoa.

Les Margaret Atwoods Brennende Spørsmål (Penguin, $48)
Den Booker Prize-vinnende forfatterens nye samling av mer enn 50 essays er et erudittforetak for å svare på noen brennende spørsmål, «emner som fortsatt opptar min krympende hjerne: «kvinners problemer», skriving og forfattere, menneskerettigheter.»For de som er interessert i dagens presserende problem fra den en gang tittelen «profet av dystopi», er det en fascinerende lesning.

Prøv noen prisbelønte lokale gin
Tre lokale merker har høstet store premier på World Gin Awards 2022. Awildian ‘ S Coromandel Dry Gin tok ut toppprisen For Verdens Beste Klassiske Gin. Dommerne roste thames spirit for sine sitrus aromaer av mandarin, appelsin og sitron, dens «forfriskende» enebær og urte notater og søte floral notater, kaller det «så interessant og godt balansert».

Awildian er produsert Av geografer Og naturvernere-slått-destillatører Paul Schneider Og Daniela Suess Av Coromandel Distilling Company I Thames. Deres flaggskip Awildian Coromandel Dry Gin, samt Awildian Old Tom m?nuka Gin, ble oppkalt i Topp 10 New Zealand gins for 2021, en anerkjennelse som nå er reflektert på verdensstadiet. De gjør også en middel blå gin, sin levende nyanse avledet fra butterfly ert.

Også anerkjent i global awards Var Cardrona Distillery’ The Source ‘ Pure Cardrona Gin, som vant en sølvpris. Queenstown Broken Heart Original Gin ble kåret til Den Beste New Zealand London dry gin.

Tour Skulptur På Gulf
Skulptur elskere bør gjøre For Waiheke Island for biennalen Sculpture on The Gulf exhibition, med en rekke imponerende verk fra 31 kunstnere dekorere Matiatia Coastal Gangvei fra fredag Mars 4 Til Mars 27. Vend deg nedover øyas kyst, og besøk den medfølgende utstillingen av mindre skulpturer På Waiheke Community Art Gallery. Mandag til torsdag 10am til 4pm, fredag og lørdag 9am til 6pm, søndag 9am til 4pm. Oppforing $15pp. For mer informasjon besøk Sotg.nz.

Legg igjen en kommentar