15 Stilige Vesker Og Etuier For Dine Tekniske Enheter

En aktivist og talsmann For Urfolk og LGBTQIA + samfunn, grunnleggeren Av Conversion Therapy Action Group, en student som studerer En conjoint Av Bachelor Of Arts and Laws ved University Of Auckland, en UNGDOMS MP, en deltidsmodell og en queer influencer som bruker sine plattformer på sosiale medier for å utdanne, Fijian-fødte Shaneel har strukket sine vinger, og man føler at de bare har begynt.

Shaneels tankeområder ebber og flyter i vårt intervju, fra å trosse decorum til kolonialpatriarki og når mote blir en revolusjonær handling.

Beskriv din personlige stil.

Jeg foretrekker å bruke så lite jeg kan. Jeg elsker kroppen min, og jeg elsker å vise den. Men jeg kan være over toppen hvis nødvendig. Jeg gravitate mot klær som klem kroppen min; derimot, jeg vil gjøre et unntak for store glamorøse kjoler. Min personlige stil har en tendens til å reflektere hvor feminin eller maskulin jeg føler på en dag.

Som en trans ikke-binær person, det er samfunnsmessige forventninger på meg å tjene androgyni. Disse forventningene er vilkårlig, og folk bør ikke leve av dem.

Min personlige stil er litt politisk. Min sosiale medier tilstedeværelse betyr at det er mange øyne på meg. Jeg vil bruke den oppmerksomheten til å utvikle kampen for trans POC.

Hva er en av dine tidligste mote minner?

Å vokse opp i konservative Kristne Fiji, det var strenge regler om hva gutter fikk lov og ting som var strengt for jenter. Jeg var en femme gutt og nektet å godta reglene.

Som barn ville jeg pakke et håndkle på hodet mitt så langt hår og brettet Min t-skjorte inn i en avling, og det var begynnelsen på reisen min for å akseptere at jeg hatet klær laget for gutter. Utseendet var ikonisk, og nesten hver queer person har rocket det.

Men det snakker dessverre til mangelen på tilgang til å bekrefte garderober for queer barn. Mine tidligste mote minner er et produkt av ulydig og fryktelig å utforske min queerness i et land der homofili var ulovlig.

Å være deg selv i en verden som ikke er kult med din eksistens er en revolusjonær handling – å være fasjonabel var en revolusjonær handling.

Hva er et klær eller et tilbehør som har sentimental verdi for deg?

Min bestemor (Mammas mamma) hadde mye gammel sari og jeg ville pakke dem på meg. Jeg husker ikke om det gjorde folk sint eller ubehagelig, men jeg husker at det ga meg mye glede i en verden som føltes veldig restriktiv. Før kolonisering, queer folk var integrert i urfolkssamfunn. Kolonisering ødela det. Dans i en sari er en f * * * du til patriarkatet.

Jeg har ikke min bestemors sari med meg nå, men de er innebygd i minnet som noe befriende og gledelig. Queer folk ønsker ikke å bli husket som folk pepret i smerte og lidelse, og unge queer folk fortjener historier om glade queer voksne. Jeg insisterer på å være lykkelig queer voksen som gir unge queer folk håper å fortsette å kjempe.

Verden er et deprimerende sted for trans POC. Dans i hennes sari ga meg håp om at det var en alternativ verden hvor queerness feires.

Legg igjen en kommentar